Inspirování realitami
budoucnosti


INVESTICE | REALITY | DEVELOPMENT

×


Prostorný rodinný dům se zahradou a garáží, 6+1/G (185 m2), Nová - Vranovice

6.750.000,- Kč
Cena včetně provize, právního servisu a poplatku za převod nemovitosti.



Mgr. Martin Matela
E-mail: martinmatela@levrealit.cz
Mobil: +420 777 712 029


Kontaktovat makléře
Fotogalerie


Cena 6.750.000 Kč
Podlaží 1
Plocha 185 m2
Výtah Ne

Prostorný rodinný dům se zahradou a garáží, 6+1/G (185 m2), Nová - Vranovice

Dovolte nám ve výhradním zastoupení nabídnout velmi prostorný rodinný dům se zahradou a garáží v klidné části Vranovic - Nová ulice. Dům je dispozičně řešen jako 6+1 a celková podlahová plocha je 185 m2. Hlavním vchodem se dostaneme do prostorného zádveří a chodby, která spojuje dva samostatné neprůchozí pokoje, samostatnou spodní toaletu a vstup do sklepa. Po schodech se dostaneme do opravdu prostorného obývacího pokoje se vstupem na terasu a zahradu. Je zde také samostatná kuchyně, kdy tento prostor by se nabízel řešit jako obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou. Dalšími schody se dostaneme do 2. podlaží, kde chodba spojuje tři samostatné a neprůchozí pokoje a hlavní koupelnu s vanou a samostatnou toaletou. Pomocí dvoukřídlých dveří se přes obývací pokoj dostaneme na terasu a dále na zahradu, která má 289 m2 a je na ní umístěna zděná, uzamykatelná garáž s vlastním vchodem o velikosti 20 m2. Příjezd do garáže je přes velká, ocelová vrata. Celý pozemek je oplocený. Dům je také podsklepený a najdeme zde, kromě dostatku úložných prostor, také technickou místnost s kombinovaným, plynovým kotlem a všechny inženýrské sítě. Přes sklep se dá projít uzamykatelnými dveřmi přímo na zahradu. Dům se nachází v klidné části obce Vranovice, která se rozkládá 29 km jižně od Brna a 7 km východně od Pohořelic. Je velice dobře dostupná z rychlostní komunikace R52 (Brno - Pohořelice) a v Brně jste do 30 minut autem. Protéká zde řeka Svratka. Občanská vybavenost je zde základní - základní škola vyššího stupně, mateřská škola, sportovní hřiště, knihovna, restaurace, obchod s potravinami a kostel. V obci Vranovice má ordinaci jeden praktický lékař a dva stomatologové. Z další občanské vybavenosti je zde rovněž poštovní úřad. Plná občanská vybavenost je dostupná v okolních obcích a městech. Dopravní dostupnost je zajištěna IDS - autobus a vlak. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, jehož vyřízení Vám pomůžeme zajistit. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



LOKALITA




KONTAKTNÍ FORMULÁŘ










REFERENCE


Příjemné jednání, milý přístup, absolutní soustředění na klientovy potřeby, výborná znalost problematiky a nakonec rychlý proces uzavření investice. Nemohu si CZbrokers s.r.o. vynachválit. Jejich služby mohu jen vřele doporučit.

Michaela G. - Plzeň
Poprvé jsem se dozvěděl o společnosti prostřednictvím mého dlouholetého kamaráda, který již se společností CZbrokers s.r.o. delší dobu spolupracoval. Po velmi kladných referencích jsem pro začátek zkusil investovat 200.000,-Kč.

Martin K. - Olomouc
Na CZbrokers s.r.o. kvituji především to, že mají velmi osobitý a individuální přístup ke klientovi. Vše na začátku vysvětlí a nevynechají ani žádná rizika, která se mohou v průběhu investování vyskytnout. Pravdou je, že výsledky byly lepší, než původně nabízeli.

Kateřina S. - Praha




NAPIŠTE NÁM


V případě, že víte o někom, kdo by rád investoval, popřípadě prodává či pronajímá nemovitost, budeme rádi, když se nám ozvete. Za doporučení vyplácíme velmi zajímavou provizi.













AZ Tower, 17. podlaží, Pražákova 1008/69, Štýřice, 639 00 Brno

Mobil: +420 777 712 029
info@czbrokers.cz
IČO: 292 02 884, DIČ: CZ29202884
ID datové schránky: p7pnaqz

Společnost je zapsána u Krajského soudu v Brně v oddíle C, vložka 65403.



Tvorba webu, optimalizace webu webhosting, pronájem serverů




RYCHLÁ NAVIGACE
Nemovitosti

Reference